Боксьорът Луис „Кинг Конг“ Ортис се подготвя усилено за двубоя си срещу световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър. Двамата ще проведат мач реванш на 23 ноември.

"Ние коригирахме някои грешки, които допуснах в първия двубой с Уайлдър. Няма да ги повторя в реванша. Аз и моя екип знаем кое е най- доброто за мен.

"Преди първия двубой се случиха много неща в лагера, но няма да се оправдавам. Това няма да се повтори този път. Работя с един от най-добрите кондиционни треньори, той е концентриран на 100 процента върху работата си с мен, така че и аз ще съм готов на 100%. Знам, че няма да свърша горивото по-време на двубоя."

"Уайлдър знае, че ако не е подготвен и ме приеме сериозно, той ще има големи проблеми. Видях грешките, които допуснах в първия двубой, и подобрих подготовката си, така че да не ги повтарям. Очаквам на 23 ноември да стана световен шампион и да сбъдна мечтата си."

"Искам да покажа на света, че съм най-добрият. Ще се бия по различен начин. Когато началния гонг удари на 23 ноември, аз ще се боксирам по- различен начин.“