Бившият капитан на Манчестър Юнайтед и национал на Англия Рио Фърдинанд беше сбъркан с боксьор от тежка категория на пресконференцията преди боя между Тайсън Фюри и Франсис Нгану. Легендата на Червените дяволи беше една от няколкото знаменитости, присъстващи на събитието и пресконференцията преди битката в Лондон в четвъртък следобед.

Но той случайно беше сбъркан с британския боксьор в тежка категория Дейвид Аделейе от водещия водещ на Top Rank за предаването. Продуцентите изглежда са казали на водещата, че Аделейе ще говори за нея. Докато Фърдинанд беше обърнат с гръб към водещите и говореше с Уордли, тя каза: „Мисля, че ще се опитаме да вкараме опонента му. „Дейвид Аделейе, можем ли да говорим?“

След това водещата се обърна, за да се опита да потърси непобедения тежка категория и остана озадачен, когато Фердинанд се появи в полезрението й.

Тя каза: „Не? Добре, това не е Дейвид Аделейе – това е Рио Фърдинанд. Но ние сме също толкова щастливи, че сте с нас.“

Фърдинанд побърза да даде мнението си за спорния саудитски сблъсък на Фюри с Нгану. Той каза: „Размерът на тези момчета. Когато един от тях те уцели, няма значение откъде си – ще паднеш. И силата, която Нгану има, ако я прехвърли към това и получи удар по брадичката на Тайсън тогава той ще падне. Но аз просто мисля, че неговият коефициент на интелигентност на ринга, неговата работа с крака и неговите способности и това, което е показал и опит ще бъдат твърде много за Нгану.“

Top Rank в крайна сметка се сдобиха с Адейеле, като техният водещ водещ бързо се пошегува за объркването. Това се случи мигове преди Адейеле и Уордли да бъдат замесени в лудо сбиване.