19-годишният талант в тежка категория Моузес Итаума (9-0, 7 нокаута) спечели още една ранна победа в шоуто Усик срещу Фюри, което се проведе на 18 май в Рияд, Саудитска Арабия. Съперник на Моузес беше опитният казахстанец Иля Мезенцев, за когото това беше 29-то професионално участие. Още във втория рунд на двубоя за вакантната интерконтинентална титла на WBO британецът го изпрати в тежък нокдаун и Мезенцев не успя да убеди съдията, че е готов да продължи. Реферът прекрати боя. Сега Итаума е набелязал следващите си цели.

"Помислих си: "Ако ми зададат въпроса с кого искам да се бия следващия път и ако успея да го нокаутирам по-бързо от Том Шварц (който спря Мезенцев в 6 рунда през 2019 г., бел. прев.), мога да направя двубой с Шварц, нали?" Но когато се качих на ринга, бях толкова щастлив, че напълно забравих какво исках да кажа. Но да, искам да срещна Том Шварц", обяви Моузес желания си съперник.

Итаума също изрази желанието си да се бие за титлата на Англия, като се изправи срещу сънародника си Соломон Дакрес (8-0, 2 нокаута).