В основното събитие на шоуто в Мексико, в реванш, местният световен шампион на IBF в категория лека муха Адриан Кюриел (24-5-1, 5 нокаута) загуби с технически нокаут от предишния носител на този пояс, Сива Нонтшинга (13-1, 10 нокаута) от Южна Африка. Първата битка между тях се проведе през ноември и завърши със сензационна победа за Куриел с ранен нокаут. Този път африканеца взе реванш и си върна пояса.

Битката имаше неочаквано начало. Нонтшинга обикновено действа като контрира с удари и работи много с краката си. Очевидно той беше разбрал, че ще бъде трудно да спечели в Мексико в този стил и тръгна на размяна отблизо.

Куриел действаше по-агресивно, прекъсна опонента си и вкара по-мощни удари. Въпросът беше дали Нонтшинга може да работи толкова бързо. Той обикновено нанася много по-малко удари.

Африканецът имаше добри удари, но явно не му се понравиха допуснатите удари в тялото. Започна да затваря ръцете и да отстъпва в основата. Следваха нови и нови клинчове от негова страна. Дори опита някои удари с глава и извади късмет, защото друг рефер вече можеше да го накаже. И наказанието дойде в 7-ия рунд.

Но в осмия Нонтшинга се събуди. Вкара красива комбинация от няколко удара, която шокира шампиона. По някаква причина Куриел даде възможност на африканеца да диктува дистанцията. А това беше много лоша идея.

Мексиканецът  изглеждаше уморен. Извади късмет, че гонга дойде. Но в деветия рунд драмата стана пълна. Ляво кроше една не прати шампиона в нокдаун. Каква драма!

Нонтшинга натисна Куриел на въжетата. Реферът даде шанс на шампиона и зачете нокдауна. Битката продължи, но мексиканецът вече не успя да отговори с удари. И съдията прекрати боя. Нонтшинга си върна титлата с технически нокаут в 10-и рунд.