В шоуто в Монреал, Канада, снощи световният шампион на IBO в суперсредна категория  Ослейс Иглесиас (11-0, 10 нокаута) победи брутално руснака Евгений Шведенко (16-2-1, 7 нокаута) с нокаут в първия рунд.

Левичарят Иглесиас веднага, пласира десен латерален удар, разтърси малко съперника си с ляво кроше. В края на началните три минути той го съсече с дясно кроше- Шведенко падна на пода, тялото му буквално се гърчеше в конвулсии.

В главното събитие на вечерта се изправиха най-добрите канадски боксьори в средна категория (до 72,6 кг), като бившият претендент Стивън Бътлър (34-5-1, 28 нокаута) нокаутира Патрис Волни (19-1, 13 нокаута).

Фаворитът Бътлър започна добре двубоя, като се възползва от пасивността на противника си и високия му гард. Но Волни почти веднага изигра епизода - зашемети с ъперкът и добави страничен удар (ударът дойде веднага след гонга).

След това аутсайдерът пое инициативата. Ударите на Бътлър изгубиха от скоростта и експлозивността си, той започна да пропуска редовно, взе не много изгоден бой от близко разстояние.

В 9-ия рунд съдията реши да прекрати боя. Струваше му се, че Стивън е разклатен и не реагира на ударите. Спирането беше спорно.