Джак Кълън отбеляза зашеметяващ нокаут с един удар срещу Марк Хефрън в събота вечер. Титлите на Великобритания и Британската общност в суперсредна категория бяха на линия за Кълън и Хефрън, докато те се сблъскха в ъндеркартата на Лиам Смит срещу Крис Юбанк младши 2.

Хефрън преди това беше печелил титлите с впечатляваща победа с нокаут над Ленъкс Кларк миналата година, но този път нещата не се развиха добре за боксьора от Олдъм.

В третия рунд Кълън хвана опонента си неподготвен с гръмотевично ляво кроше. Краката на Хефрън веднага се огънаха, когато той падна на колене и изглеждаше сериозно объркан.

31-годишният играч смело се изправи на крака, но докато реферът преценяваше дали е готов да продължи, Хефрън се свлече обратно на пода.

За щастие, той се върна отново на крака и изглеждаше, че се възстановява добре, но до този момент битката вече беше приключила, като Кълън спечели. Той беше възхитен от победата, както каза в интервюто си след двубоя: „Нереално е! Когато гледах бокс с баща ми като дете, това беше всичко, за което някога съм искал да се бия. И не само се бих, но и спечелих".