Японското чудо Юнто Накатани (27-0, 20 нокаута) покори трета категория. Той нокаутира и взе пояса на WBC от мексиканеца Алехандро Сантяго (28-4-5, 14 нокаута) в категория петел. Това е 20-ият нокаут в кариерата на Накатани. Той се справи с противника за 6 рунда.

Началото на битката премина в разузнаване. Без много емоции. Накатани контролираше дистанцията с удара си. Той тормозеше шампиона с леви прави и се опитваше да го въвлече в близък бой. Сантяго обаче беше предпазлив.

Шампионът направи добър епизод в края на 2-ия рунд. Мексиканецът започна да упражнява по-агресивен натиск върху опонента си, нахлу в средната дистанция и нанесе добър удар с дясна ръка.

В третия рунд претендентът удари с лявата ръка, причинявайки рана близо до лявото око на Сантяго. В позиционния бокс е много по-точен. До тук и четирите начални рунда бяха за претендента.

Последва страхотна комбинация от много удари от Накатани. Той изглеждаше все по-уверен с всеки рунд. Сантяго се опитваше да направи нещо в атаките, но е много по-нисък от претендента.

В шестият рунд дойде и краят на боя Накатани свали шампиона с ляв прав. Мексиканецът се опита да продължи двубоя, но падна след десен. Веднага след това битката беше прекратена от съдията.