Събраха ли се Кубрат Пулев и Андреа? Този въпрос се породи след последните публикации на певицата в социалните мрежи. Блондинката преди минути се показа заедно с Кобрата, качвайки техни общи снимки във "Фейсбук" и "Инстаграм".  Кадрите са от реклама на водка и са заснети в парк-музей "Врана". Фотосесията на практика е осъществена броени дни преди мача на българския боксьор срещу британеца Антъни Джошуа за световните титли в тежка категория следващия месец.

ГОРЕЩИ СНИМКИ НА АНДРЕА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

На едната от снимките Андреа е прегърнала Кубрат и е добавила загадъчен текст: "Водката, която сплотява"... Към друг от кадрите фолк певицата пише: "За хората и моментите, които са създадени да бъдат специални!".  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Фотосесията им разбуни духовете и последователите на Андреа логично я попитаха дали двамата не са отново заедно след шумната им раздяла преди месеци. Припомняме, че през лятото наранената блондинка публично обяви, че е скъсала с боксовата звезда, отправяйки тежки обвинения към бившия си чрез публикации в социалните мрежи. 

Instagram
86 снимки

"Вземете се оженете най-накрая! Ту се разделяте, ту се събирате... Това е любов!", обръща се към Андреа една от последователките й в Instagram.

Слуховете, че певицата и Пулев отново са заедно, се засилват още повече от самата нея. Преди часове блондинката качи още една интересна публикация. Андреа призовава желаещите да си закупят специална фланелка на Кобрата, поставяйки линкове към официалния му сайт, откъдето могат да се снабдят с фенски артикули от марката на боксьора.