Най-богатият спортист в света Флойд Мейуедър показа на своите фенове мегалуксозния си дом в Лас Вегас, който е оценяван на 12 милиона евро.

43-годишният боксьор с гордост показва гаража си, демонстрирайки колекция от тузарски автомобили. За никого не е тайна, че Мейуедър е голям почитател на колите, като зрителите видяха известни марки като „Ферари“, „Мерцедес“, „Ламборгини“, „Порше“ и „Бентли“. Общата им стойност е 30 милиона евро.

Домът на Мейуедър е разположен е с разгърната площ от 22 000 квадратни метра. Има 11 спални, 14 бани, огромна изба за вино и тренировъчна зала. Най-голямата му гордост обаче, по неговите суми, е входната врата, която е позлатена.

„Вратата ми трябва да е като на банков трезор, тъй като аз съм Флойд Мейуедър и имам много пари“, обяви боксьорът пред камерата.

Флойд Мейуедър няма загуба на професионалния боксов ринг, където активът му е 50:0. В последно време той провежда предимно добре платени мачове. При последната си изява на ринга нокаутира ММА боеца Конър Макгрегър с технически нокаут. На 20 февруари пък ще се изправи срещу интернет звездата Лоуган Пол.