Тайсън Фюри и Олександър Усик са на по-малко от две седмици от битката на живота си, а промоционалното видео за боя в Рияд е толкова екстравагантно, колкото се очакваше. Двамата шампиони в тежка категория – Усик на WBO, WBA и IBF и Фюри на WBC – ще се изправят на 17 февруари в Саудитска Арабия, за да коронясат първия безспорен шампион в дивизията след Ленъкс Люис.

Очаква се тактическа битка и мнозина прогнозират, че ще се играе до последния гонг след дванадесет рунда, но трейлърът, създаден, за да я промотира битката, изобразява мощен сблъсък, който пресича различни жанрове толкова бързо, колкото Фюри смяна позицията си.

Клипът е следствие от бомбастичното промо на Фюри и Франсис Нгану и тематичния за зомбита „Деня за разплата“, в който участваха Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър.

Наред с промото, сега се съобщават подробности за излъчването на двубоя по телевизията. Крис Маккена от вестник „Дейли Стар“ първи разкри, че докато DAZN има права за целия свят, феновете от Обединеното кралство също ще могат да се включат чрез Sky Sports и TNT Sports.

И трите платформи ще бъдат pay-per-view с цена, която все още не е обявена, въпреки че феновете ще се надяват, че тя съответства на скромните £19,99 на картата на Джошуа и Уайлдър.