Тайсън Фюри заяви, че би се радвал да се изправи срещу Антъни Джошуа, но не е сигурен, че съперникът му желае да приеме битката. Циганския цар в момента е без опонент, след като преговорите за битка с Олександър Усик за всички титли в тежка категория се провалиха, тъй като не се стигна до споразумение заради многото публични искания от шампиона на WBC. Сега британецът обмисля завръщане на ринга, но се бори да обвърже конкретна опция след неуспешни опити да бъдат привлечени Анди Руис и Жилей Жан в битка на стадион в Обединеното кралство.

Фюри винаги е бил свързван с другата британска звезда Джошуа, като двойката отново изглеждаше готова да се срещне в края на миналата година, но „Ей Джей“ пропусна крайния срок за договора, наложен от шампиона. Въпреки това 34-годишният боксьор все още настоява, че битката може да се проведе по начин, подобен на неуспешната му битка с Усик.

„Бих искал да се случи, бих искал да се случи, бих искал да се бия с Олександър Усик, бих искал да се бия с Ей Джей, но просто не мисля, че те искат да се бият с мен“, каза Фюри на пресконференция в Тенерифе. „Бих се сбил с всеки, може би можем да имаме хендикап мач, в който и двамата да се бият с мен едновременно.“

Двамата британци са замесени в преговори за четирима боксьори в тежка категория на турнир в Саудитска Арабия по-късно тази година, което може да доведе двойката най-накрая до британска мегабитка. Съперникът на Фюри - Джошуа в момента води преговори за осигуряване на битка с Дионтей Уайлдър, докато победителят може да се изправи срещу победителя от всяка безспорна битка между шампиона на WBC и Усик, за която се разбира, че може да бъде предоговорена.