Вече има място и дата за битката между Кубрат Пулев и Махмуд Чар за световната титла по бокс в тежка категория. Зала "Арена София" е била запазена за 30-и март, когато ще е срещата на Кобрата.

Организаторите на шоуто са изкарали късмет, защото в същия ден е имало предвиден концерт, който е изместен за по-натам през годината, споделя "Спортната джунгла".

Второ потвърждение за мача Пулев – Чар в София дойде от американския журналист Дан Рафаел. Преди няколко часа той написа в своя бюлетин, че срещата ще се проведе в София на 30 март.

„Регулярният шампион на WBA Махмуд Чар и бившият двукратен претендент за световната титла Кубрат Пулев са подписали договор. Те имат дата и място за техния бой – написа Дан Рафаел. – Срещата ще се проведе на 30 март в „Арена София“, в София, България. Това е родината на Пулев, съобщиха за „Файт Фрийкс Юнайт“ източници с информация по сделката.

Преди време имаше спекулации, че битката на Кобрата може да се проведе в Саудитска Арабия, но това явно няма да се случи.