Тайсън Фюри нападна мениджъра на Олександър Усик, който обиди съпругата на британеца Парис. Шампионът в тежка категория Фюри трябваше да се бие с украинеца за безспорната титла на 17 февруари, но боя се отложи, след като Циганския цар се оказа с огромна рана при един спаринг. След това мениджърът на Усик Егис Климас нападна Фюри, като го нарече "страхливец", а съпругата му „кучка“.

Фюри се прицели в Усик и Климас в интервю за The MMA Hour, като каза: „Егис, никога повече не ме наричай страхливец. Имах 35 професионални битки и се боксирах 18 години от живота си. Изправих се от пода 10 пъти след някои от най-големите удари в историята, за да спечеля. Никога не съм бил страхливец, никога не съм се отстъпвал от нито един мъж в живота си. Ако някой мъж нарече жена ми кучка, ще му избия шибаните зъби“.

След това Климас настоя, че не е казал нищо унизително за съпругата на Фюри. „Не съм нарекъл жена ти кучка, не съм толкова долен“. След това Фюри беше принуден да се извини, като каза на Климас: „Ще се извиня за това, мислех, че си обидил жена ми.“

Фюри не спря дотук, като насочи вниманието си към коментарите, които Климас направи за това, че го е страх да се бие с Усик. „Как можеш да ме наричаш страхливец? Никога не си се боксирал преди в живота си, как съм страхливец? Имах 35 професионални битки, два пъти съм непобеден шампион в тежка категория, вторият най-дълго управлявал линеен шампион в историята. Как съм страхливец? Да видим страхливеца", каза той.

Фюри се нуждаеше от 11 шева, за да коригира огромната рана около дясното си око и сега ще бъде изправен няколко седмици извън игра. Отне само един ден на Саудитска Арабия да намери нова дата за битката, тъй като Фюри и Усик сега ще се срещнат на 18 май в Рияд.