Легендарният Серафим Тодоров коментира станалата световноизвестна целувка на Кубрат Пулев с журналистката Дженифър Равало, известна като Джени Суши.

"Братленце… (прави пауза). Някак си не ми харесва. Там е Америка, не е България. Кубрат ми е братче, приятелче ми е, много го обичам, винаги ще помогне на близък. Ама един спортист и то известен като него трябва да се държи добре. Аз никога не бих го направил това нещо", коментира трикратният световен и трикратен европейски шампион, който стана и олимпийски вицешампион в Атланта през 1996 година пред сайта Букмейкър рейтинги.

Серафим Тодоров е единственият човек до момента, който някога е побеждавал великия Флойд Мейуедър. Българинът продължава в типичния си ексцентричен стил по темата с Пулев: "Не са хубави тези неща. Цял свят те гледа, как ще я награбиш и ще я целуваш така?! Аз не знаех какво се е случило, синът ми отвори телефона и ми показа клипчето. Лошо…Лоша работа, защото там е Америка. Там за един ден може да те издигнат и да те направят милионер, а на другия ден да ти вземат и последната риза от гърба. Дано Господ му помага и го пази Кобрата, загазил е. Там законите са си… Да не продължавам. Там законът е еднакъв и за Тръмп, и за Кубрат Пулев. Въпросът е, че тази жена сега ще се възползва от това нещо и дано не го съди за много пари..."

На въпрос, възможно ли е някой да е посъветвал Кубрат Пулев да направи подобно нещо, за да предизвика интерес в Америка, имайки предвид, че на пресконференци и преди кантар големи звезди от ранга на Джошуа и Уайлдър правят шоу, Серафим Тодоров коментира: "Шоу? Как ще прави шоу?! Така не се става известен. Известен ставаш с тая постъпка, ама утре може онези с доларите да ударят със закона по масата и да кажат – виновен си! В Америка дерат яко. Ей, ти не знаеш какво е Америка. Аз като ходих още навремето и един приятел ми казва следното: “Сега трябва да се обадя на брат ми да го попитам, може ли да му отида на гости?!” И аз го питам – чакай, бе, вие тука така ли живеете, как ще питаш брат ти дали може да отидеш у тях. Там има дисциплина. Тука е по-хайтаво. Аз тука отивам при брат ми, влизам през вратата и сядаме на масата. Затова ти казвам, че там законите и самото общество са други."

"Иначе Кубрат е много добър. Мощен е, удря здраво, бърз е. Не говоря празни приказки, знаете, че май малко разбирам от бокс. Само да мине тази история с целувката и нещата да се подредят, другото не го мислете. Кобрата е българин, а ние винаги сме доказвали, че сме яка работа. Спомняте си, че навремето убих света – американци, кубинци, руснаци. Мачках здраво на ринга", завърши Сарафа.

Еди Хърн за Кобрата: Дано има добри адвокати