Предстоящата шокираща битка между Джейк Пол и Майк Тайсън продължава да предизвиква разговори по целия свят, а сега след слуховете, че правилата на двубоя са определени, беше предоставена голяма актуализация.

Превърналият се в боксьор ютубър Джейк Пол се изправя срещу легендарния Тайсън в изненадващ сблъсък на стадион AT&T в Тексас на 20 юли в историческото първо боксово събитие, което ще се проведе на живо по Netflix. И двамата мъже вече са започнали лагерите си и са публикували множество тренировъчни видеоклипове, но все още остава въпросът какъв ще бъде видът на състезанието. Все пак разликата във възрастта между Пол и бившият световен шампион е 31 години!

През изминалата седмица в социалните медии се появиха редица слухове относно финализирането на правилата за двубоя, след като седмици наред се спекулираше дали това ще бъде официален двубой или просто демонстративна битка.

Промоутърът на Пол Накиса Бидариан от Most Valuable Promotions обаче отвърна на тези слухове, настоявайки в клип в социалните мрежи, че все още нищо не е решено по отношение на това как ще бъде структуриран двубоят.

"Изключителните новини са, че няма новини“, обяви Бидариан. „Престанете да разпространявате фалшиви новини, няма никаква истина във всички тези неща около Джейк Пол и Майк Тайсън. Ето какво е вярно, 1: Майк Тайсън е в невероятна форма и се старае така, както не се е старал от много, много години, и изглежда страшен за Джейк Пол“.

„2: Няма билети за продажба, ако сте си купили билети, това са билети, които не съществуват. 3: Над 85 000 души са се записали, за да получат достъп до билетите, когато бъдат пуснати в продажба, това ще бъде историческо събитие."

Тъй като в близко бъдеще предстои да се проведе пресконференция, се очаква скоро да бъдат финализирани правилата за двубоя.