Поражението на Антъни Джошуа от украинеца Олександър Усик означава, че е малко вероятно да има битка за обединената световна титла в тежка категория между британците Джошуа и Тайсън Фюри, каза промоутърът Франк Уорън.

БГНЕС
46 снимки

Джошуа не успя да се противопостави на превъзходните боксови умения на Усик и претърпя втората си загуба на професионалния ринг на стадиона на футболния Тотнъм в събота, отстъпвайки титлите си във версии WBA, WBO, IBF и IBO.

Gulliver/GettyImages
90 снимки

"Не виждам как това ще се случи сега. Битката за обединение беше там, каква голяма битка. Сърцераздирателно", каза пред ББС промоутърът на Фюри - Уорън. Реванш срещу Усик ще даде на Джошуа шанс да си върне коланите, но Уорън каза, че "уязвимият" лондончанин не може да се сравнява с Фюри, дори и да се бият", заяви Уорън.

"Усик е добър боец, боксира се изключително добре. Но Джошуа е толкова уязвим. Той е такъв от векове. Те могат да говорят всичко, когато искат реванш. . . Дори и да победи Усик, какво ще направи Тайсън Фюри с Джошуа?", добави още той.
Фюри се изправя срещу Дионтей Уайлдър в Лас Вегас следващия месец, след като подписа договор за трети бой с американеца.