Битката между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може да бъде преместен за юли. Това разкри промоутърът на британеца Еди Хърн пред Sky Sports.

Двамата боксьори трябваше да се боксират на стадион „Тотнъм Хотспър“ на 20 юни, но заради разпространението на COVID-19 в цяла Европа, двубоят може да бъде преместен през юли.

Еди Хърн се надява първоначалната дата да бъде запазена, но също така в момента обмисля и различни варианти за провеждането на събитието във Великобритания.

„Желанието на Антъни бе следващият му двубой да бъде в Англия. Отдавна датата 20 юни беше в нашите планове и все още е такава. Разговаряхме с ръководството на Тотнъм и те ни увериха, че всичко си остава по план“, заяви британецът.

„Знаем, че имаме една и съща стратегия. Очевидно решението за Висшата лига ще играе голяма роля в редица спортове, както и плановете за появата на нови дати в календара. За двубоят на Антъни Джошуа с Кубрат Пулев има потенциални варианти за преместването му през юли. Но в момента се надяваме датата 20 юни да остане“, каза Хърн.