Джоузеф Паркър не е бил пращан в нокдаун както като аматьор, така и като професионален боксьор. Непобеденият шампион в тежка категория на WBO осъзнава, че това може да се промени, когато срещне Антъни Джошуа на 31-ви март в Кардиф, Уелс. Британската суперзвезда е нокаутирал всичките си 20 опонента до момента, откакто се състезава професионално.

Паркър обаче ясно заяви, че може да победи Джошуа в предстоящата им битка за обединяване на титлите, която беше официално потвърдена в неделя.

"Не се страхувам от Ей Джей. Знам, че е добър боксьор и го уважавам, но аз смятам, че мога да победя всеки. Очаквам с нетърпение да направя страхотно шоу. Не ме интересува дали ще спечеля или ще загубя, някой ще бъде нокаутиран", заяви Паркър.

Истината обаче е, че всеки един от трите срещи на новозеландеца, в който е заложена титлата му са завършвали чрез съдийско решение, но в този момент той не може да си представи какъвто и да е сценарии, в който битката му с Джошуа не завършва с нокаут.

"Знам, че той е бил свалян в нокдаун. Стъклената му брадичка е само едно от онези неща, които аз и моят екип изтъкнахме на няколко пъти, но аз все пак имам респект към него. Ето например в битката му с Кличко той беше съборен, но стана и показа голямо сърце, така че респект за него. Но мисля, че когато влезем на ринга и двамата ще хвърляме големи бомби и някой ще бъде свален", добави Паркър.