По-малко от седмица дели феновете до историческия сблъсък между Кубрат Пулев (25 победи, 1 загуба и 13 нокаута) и Хюи Фюри (21 победи, 1 загуба и 11 нокаута), който ще се проведе на 27 октомври в София и ще бъде излъчен от 19:30 ч. на живо по DIEMA SPORT 2 и в PLAY DIEMA XTRA. В ефира на спортните канали на DIEMA XTRA зрителите ще могат да проследят и откритата тренировка между боксьорите, финалната пресконференция, както и официалния кантар преди битката.

Зрителите могат да гледат директно събитията, предшестващи битката на годината в тежка категория по DIEMA SPORT 2. Открита тренировка ще бъде излъчена на 23 октомври от 18:00 ч., а в сряда, 24 октомври, от 13.00 ч. феновете на бокса ще проследят финалната пресконференция. В деня преди мача – 26 октомври, от 17:00 ч. зрителите могат да гледат официалния кантар на Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMAXTRA.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.