Изключително съоръжение ще се превърне в домакин на един от най-очакваните мачове в професионалния бокс. След 5 дни Антъни Джошуа и Анди Руис-младши ще си дадат втора среща в рамките на календарната година.  Реванш, който ще определи най-добрия. Денят е 7 декември, а мястото „Дирия Арена” в Саудитска Арабия.

Големият мач ще се проведе на стадион, който е изграден специално да посрещне нуждите на това събитие, и ще може да приюти 15 хиляди зрители.

Арената, на която ще бъде изграден рингът, ще бъде обграден от трите страни със седящи места. Четвъртата - ще бъде предназначена за съблекалните на двамата боксьори, ВИП зона и ТВ студиа.

Анди Руис и Антъни Джошуа ще излязат на ринга от малка луксозна трибуна, преди 15-те хиляди фенове да ги видят и избухнат в аплодисменти. Организаторите са предвидили и невероятно светлинно шоу, които ще нажежи още страстите преди първия гонг.

Изграждането на арената е започнало преди два месеца. В нощта на мача около 2000 души ще се грижат за безпроблемното провеждане на битката.

Според представители на двата щаба, стадионът ще бъде много вдъхновяващ - нещо, което не е виждано преди.

Мачът ще се състои на 7 декември и може да бъде проследен от 22:00 ч. по DIEMA SPORT 2, чрез канала от пакета DIEMA XTRA, както и на абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA. Двубоят ще бъде придружен от студийна програма непосредствено преди излизането на ринга на двамата боксьори и веднага след вдигането на ръката на победителя.