Конър Макгрегър призова Флойд Мейуедър за реванш, след което се закани на Канело Алварес. 35-годишният ирландец се би в демонстративен мач срещу 46-годишния Мейуедър през 2017 г. В този дългоочакван двубой суперзвездата на UFC премина към бокса. И въпреки впечатляващото начало, Макгрегър в крайна сметка беше победен и загуби с нокаут в 10-ия рунд.

Той беше само последният от дългата поредица топ бойци, повалени от Мейуедър, който може да се похвали с невероятен рекорд от 50-0. Един от тези бойци, които се бореха да надминат Парите, беше Канело Алварес, който сега е смятан за един от най-добрите боксьори.

През 2013 г. двубоят му с Мейуедър за шампионската титла в лека средна категория завърши с поражение след съдийско решение. Това беше първата загуба на Канело в кариерата му и едва втората в 64-те му двубоя в кариерата. Мнозина са съгласни, че представянето на Мейуедър е останало в историята, като асът е доминирал през цялото време.

И докато отговаряше на клип от двубоя в социалните мрежи, ирландецът Макгрегър приветства представянето на Мейуедър срещу Канело като едно от най-добрите в историята. Като продължи да призовава Мейуедър за реванш, докато се подиграваше на Канело Макгрегър каза: „Това е много важно: Това беше едно от най-великите изпълнения в професионалния бокс. Нанесох повече удари на Флойд, отколкото Канело. Бих се радвал да се изправя отново срещу Мейуедър“.

Канело обаче не беше много доволен от думите на Макгрегър. И той даде брутален отговор, като заяви: „Нуждая се само от една ръка с теб и не е нужно да нанасям толкова много удари“. Това накара Макгрегър да отвърне на удара: „Саул, ти си сурово пиле, ще ти изтръгна връзките от коленната ти става. Дори не ми трябват ръце, за да те довърша, ще те изритам, ще те оставя да изглеждаш така, сякаш си останал прекалено дълго на слънце, хаха луничав задн.к. Само да те видя. Канело е зрънчо, без захар“.

Феновете със сигурност са останали развълнувани от перспективата за кросоувър битка. Един от тях каза: "Бих си платил, за да видя Канело срещу Макгрегър с една завързана ръка“. Друг заяви: "Направете го!“. Трети добави: „Пращай му договвора“.