Майк Тайсън обяви, че слабите страни на Антъни Джошуа са „рецепта за бедствие“, ако се сблъска с Тайсън Фюри. Британците от тежка категория са в преговори за мегасблъсък помежду им наречен в „Битката за Британия“. Железния говори в подкаст на Би Би Си и подчерта слабостите на Ей Джей.

„Ще е много интересно. Джошуа има добър удар. Но виждаш какъв удар ще дойде от него. Той просто издава предврително какви ще са ударите му“, обяви Майк Тайсън. „А това е рецепта за бедствие, ако се биеш с Тайсън Фюри. Той е огромен“.

Тайсън Фюри победи Дионтей Уайлдър два пъти, а след това се разправи и с Дилиън Уайт. Железния е заинтригуван от качеството в тежка категория.

„Мисля, че има много добри боксьори в тежка категория. Всеки, който казва обратното просто завижда. Вълнуващо е! Тайсън Фюри може да се боксира отново с Уайлдър, а аз харесвам да гледам момчета, които се бият един с друг отново и отново, когато те са вълнуващи боксьори“.

„Уайлдър направи някои грешки, но ако феновете го искат, тогава трябва да се случи. Фюри е боксьор на феновете. Те го обичат и момента е негов сега. В Англия Джошуа е голямо нещо. Но Тайсън Фюри има хората на своя страна. Масите са негови. Те го следват като месия!“