Кубрат Пулев разкри интересно предложение от Дерек Чисора за битка в Лондон през лятото - много скоро след убедителната му победа над Джери Форест в Лос Анджелис.

"В България си е най-хубаво. Родината си е родина. Винаги сме щастливи само като дойде денят да се качваме на самолета за България. Противникът ми беше сериозен, а пък аз го надиграх безапелационно. Даже в 4-ия рунд трябваше да го нокаутирам, но така се получи. На видеата си виждам пропуските за нокаут, той си беше открил черния дроб. Той чакаше да му бъде причинен дискомфорт", заяви Кубрат.

"Напрежението и концентрацията са големи и трябва всяка възможност да се атакува и да се внимава да няма поражения по мен, защото всеки удар може да бъде решаващ.  Аз съм вече десети в ранглистата в тежка категория. Нищо чудно следващият мач да е за някоя титла. Вече имам предложение от Дерек Чисора да се бие с мен в Лондон. Но колко пъти да го побеждавам него, Тази календарна година ми предлагат нови мачове. Трябва да почина малко, но аз обичам да съм пълноценен и ефективен и нямам нужда от голяма почивка”, добави още той.