Кубрат Пулев бе на наградите на Обединен спортен клуб ЦСКА, като Едмонд Назарян беше избран за най-добър за 2023-а година. Самият боксьор коментира евентуалния му двубой за световна титла, като дори загатна и за потенциалната дата на сблъсъка.

"Всичката любов на българите се връща, след като съм я показал. Тя циркулира и винаги я оценявам. Нямам никакви лични интереси, затова е това нещо и съм благодарен. Дойдох да дам кураж и сили на тези момчета и момичета, които ще бъдат бъдещи шампиони на България. Малките неща помагат и са решаващи", започна той.

"Очаквам да играя мач за световна титла на WBA. Трябва да се проведе до 30-и март, но може и да се удължи. Господ изпитва всеки един от нас колко силно желае това, което иска да направи. Няма невъзможни неща. Дава ми се шанс отново за трети път. Природата изпитва всеки един от нас", продължи българският боксьор.

"Опитвам се с примера си да покажа на младите, които ще са бъдещи шампиони. Вярвам, че ще успея. Няма начин да няма начин, това е моето мото. Въпросът е да го открием", завърши Кубрат Пулев.