Кубрат Пулев се готви за битката за регулярната титла на световната боксова асоциация с Махмуд Чар на 7 декември в София. Боксьорът ни тренира на спортната база в Белмекен.

"Белмекен винаги е мястото, което ме мотивира допълнително. Тук е вълшебно, природа, чист въздух. Особено когато е с приятни хора професионалисти, човек се стимулира допълнително", заяви българският боксьор.

"Махмуд Чар е корав боксьор с много опит. Мотивиран е естествено. Аз смятам, че съм по-класният боксьор. Ще стане ожесточена битка. Надявам се да го изкъртя", уверен е Кубрат Пулев.

"Българската публика е много емоционална, така го чувства много по-силно. Когато играя в България понякога имам чувството, че ще падне залата. Аз съм благодарен, това дава допълнителни сили, когато мачът е завързан и се усеща скандирането на публиката, виковете и емоциите“, обясни Кобрата.

"Ще има силни мачове в програмата Тервел тренира, от него зависи дали ще участва. Ще има други битки за титли, ще има и българи, които ще играят, пак шампиони и сериозни хора", разкри Пулев пред Бнт за гала вечерта на 7 декември.