Най-добрият български Кубрат Пулев заяви, че е напълно подготвен и пълен с енергия преди предстоящия си бой с Дерек Чисора идната събота. На брифинга преди боксовата среща българинът сподели, че се надява съдиите да са обективни, след като целият състав е изграден от англичани, какъвто е и Чисора.

"Винаги съм щастлив, животът е рай. Сигурен съм в себе си, вярвам в себе си. Не говоря толкова много, но казвам истината и съм честен. Проведох страхотна подготовка с екипа си, направихме сериозни тренировки, готови сме. Всеки заслужава втори шанс и за хората ще бъде интересн мач. Тази битка има история, не е от сега за сега", започна Пулев в столицата на Великобритания.

24 снимки

"Ще видим кой е по-добър отпреди. Моят стил е малко по-различен и ще видим в събота как съм се променил. Стилът ми е много по-пресиращ. Никой не може да каже как ще завърши мачът, това не е билярд, а бокс, тежка категория. Имам много сила, енергия и мога да кажа, че всеки рунд ще бъде труден за Дерек. Дойдох за победа, после ще видим за нокаут. Той също се е променил към добро, мисля, че е много по-умен и балансиран отпреди. Ще бъда внимателен за това, защото то го прави по-силен опонент отпреди", продължи боксьорът.

"За мен този мач е много важен, за него също. Ще дам всичко, сигурен съм, че ще бъде страхотен мач. Надявам се реферите да са честни, съдиите да са честни, защото ще се бием в Англия и те ще са британци. Той каза, че за него е война, за мен не е, не го мразя", допълни Кобрата.