Мач за безспорната титла в категория полусредна между Терънс Крафърд и Ерол Спенс е договорен за 19 ноември. Според вестнк „Сън“ договорите са подготвени и уговорени, но оставя адвокатите да „изчистят някои неща“.

Майк Копинджър от ESPN твърди, че двете звезди са „се разбрали за основните неща“. Мачът ще бъде в Лас Вегас. В договора има клауза за реванш, която загубилият може да ползва. „Ако реваншът бъде активиран победителят ще спечели по-голямата част от парите за втория мач“, заяви Копинджър.

Боят ще е първи за 2022 г. за 34-годишния Крофърд. Последният му мач бе срещу Шон Потър, когото нокаутира в 10-и рунд, за да запази титлата си на WBO миналият ноември. 32-годишният Спенс сложи край на 16-месечно отсъствие от ринга през април и също победи с нокаут в 10-и рунд срещу Йорденис Угас, за да запази титлите си на WBC, WBA и IBF.

Преди онзи мач Спенс обяви, че се цели в битка с Крафърд. „Има смисъл в такъв мач, защото остана само един пояс, който нямам. Това е следващото, което искам“, обяви тогава Спенс.