Българската звезда на професионалния ринг Кубрат Пулев определи като "изклчюителна драма" победата си над Богдан Дину в съботния мач между двамата. Той коментира ексклузивно от САЩ в ефира на NOVA и "Здравей, България" епичния мач, като сподели, че след края му се чувства прекрасно. 

"Чувствам се отлично, прекрасно. Здрав съм. Наистина, получих една аркада, която за мен не е толкова голям проблем, но все пак ми направиха 12 шева, а и си беше доста дълбока. В болницата ми я зашиха, справиха се перфектно докторите, хората там са съвсем различни като отношение и уважение от България, за съжаление." 

"Малко беше, както го предават във филмите, когато падаш и си в кръв, те неслучайно го препредават така. Трудно беше, защото получих много удари, които не трябваше да получавам. Заради тях се случи така. Най-важното е, че преодолях този момент, а той даже ме мобилизира и ме вдигна. Направих много голяма серия и го приключих", заяви Кобрата пред NOVA и сподели на какво се дължи успехът му. 

"Неведнъж съм казвал, че продължавам напред и това не е случайно. Аз продължавам да се усъвършенствам, продължавам да бъда добър и се стремя към това. Всичко това е един свързан кръг от много компоненти, които човек трябва да има, за да е в суперформа. Става въпрос за ядене, тренировки, начин на спане, разпределение на времето. Всички тези неща са важни", добави Пулев и похвали опонента. 

"Съперникът се беше подготвил много добре, имаше само една загуба. Беше по-различен от останалите ми съперници, но това е нормално, защото всеки боксьор е посвоему различен. Беше висок, здрав, добър боксьор, с опит е. Бяхме се срещали с него и при аматьорите, тогава го победих, сега пак."  

"Не беше никак лесно, много драматичен мач, дадоха ми и официално предупреждение, изобщо беше истинска драма. Затова още един път искам да поздравя българите в залата, да благодаря и на тези, които станаха рано сутринта да ме гледат по каналите на NOVA, приятно ми е, че успях да ги зарадвам и да оправдая очакванията им."

"Надявам се да съм допринесъл да имат една идея повече самочувствие след тази победа", сподели още българският боксьор и коментира случката с репортерката Дженифър Равало, която целуна след интервюто, взето му от нея в минутите веднага след мача. 

"Не чета толкова много коментарите, нямам толкова време просто. Знам, че не са токлова добри. Но това е една целувка. Това беше супер импулсивно, просто защото бях в еуфория след мача. Със същия този човек се познаваме, тя е ми е приятелка и е човек, който беше преди мача и след него с нас." 

"Самата тя се присъедини към нашата компания в лобито на хотела. Не знам на кого как му се е видяло, приятелска целувка, отделно тя самата благодари за нея, беше изненада за нея, всичко беше супер емоционално и беше приятелско, да", коментира Кобрата и говори за аркадата, която му се отвори в четвъртия рунд на мача и която беше преломният момент за него. 

"На същата вечер отидох до болницата и исках да видя аркадата в огледалото и като си видях черепа даже, отидохме до болницата, за да ме зашият. На другия ден отиде брат ми в болницата, хората даже се зачудиха - единия ден единият брат, на другия ден - другият", заяви българският боксьор.