Кубрат Пулев смаза Джери Форест и не остава никакво съмнение в превъзходството си. Българинът спечели убедително със съдийско решение срещата от дългоочакваната боксовата гала TrillerVerz 5 в Лос Анджелис (САЩ). Веднага след края на десетия рунд Кобрата развя българското знаме на ринга. Победата бе 29-та за Пулев на професионалния ринг. Кобрата не успя да повали съперника си на пода, но имаше категорично предимство и спечели всички рундове с изключение на първия и третия.

Минути преди сблъсъка избухна скандал, който забави началото на двубоя. Кобрата заяви, че ръкавиците на 34-годишния му противник са използвани и при това положение мач няма да има. Разправиите продължиха дълго, но в крайна сметка спорът приключи, след като от щаба на българина предоставиха чифт ръкавици на американеца. Сред зрителите в залата бяха номинираната за награда "Оскар" българска актриса Мария Бакалова и певицата Соня Васи. 


I РУНД
Форест застава в обратен гард, но Кубрат внимателно следи за лявата му ръка. Началото е предпазливо без сериозни удари.

II РУНД

Публиката започва да скандира името на българина и това като че ли кара Кобрата да бъде по-агресивен. Стига се и до два сериозни удара в края, което носи предимство за Пулев.

III РУНД
Размяна на удари - американецът вкарва удар с лявата ръка, Кобрата отговаря с дясно кроше и с ъперкът.

IV РУНД
Пулев нанася чедесен десен удар в началото, Форест обаче вкара дясно кроше в главата на Кобрата. Това ядоса българина, който отговори с канонада от удари в главаат на съперника. Само гонгът спаси Джери Форест от още атаки.

V РУНД Отново страхотно начало за Кобрата с десен ъперкът и дясно кроше. Рундът пък завърши с ъперкът в  главата на американеца.

VI РУНД
Кубрат стартира с ляв прав удар, малко след това зрителите видяха и десен ъперкът на Пулев. Два леви прави точни удара носят на българина още  един рунд в негова полза.

VII РУНД
Рундът започна с ъперкът и дясно кроше за българина. Последва серия от удари, един от които нацели здраво главата на Форест, който завърши рунда, накуцвайки. Извикан е лекар да прегледа състоянието на американеца.

VIII РУНД
Пулев е в стихията си и мощната канонада от удари в тялото и главата на Форест продължава. Точните удари до момента са 105:34 в полза на Кобрата. В края на рунда американецът успя да вкара дясно и ляво кроше в главата на българина.

IX РУНД
Джери Форест започна активно, но получи дясно кроше в главата. Последва размяна на удари, при която Кобрата показа отлично движение по ринга. Българинът успя да вкара няколко десни крошета в края.

X РУНД
Американецът вкара ляво и дясно кроше, а Пулев отвърна с добри удари в главата на съперника си и вдигна победоносно ръка след края на 10-ия рунд.