Кубрат Пулев излиза срещу Джери Форест рано сутринта утре. Срещата ще започне след 7:00 часа българско време и ще бъде част от дългоочакваната боксовата гала на Triller в Лос Анджелис (САЩ). 

За Кобрата мачът ще е първи на ринга от близо 1,5 г. През декември 2020-а той загуби от Антъни Джошуа. По време на паузата Пулев победи ММА боеца Франк Мир в Triad Combat. Сега той е оптимист и вярва, че ще стигне до трета битка за световната титла в тежката категория.
 
"Гледах около 100 пъти последната битка на Джери Форест с Майкъл Хънтър. Ще му е невероятно трудно, бъдете сигурни. На ринга ще се срещне с едно диво животно, което е много интелигентно", каза 41-годишният Кубрат на официалната пресконференция в Ел Ей.
 
34-годишният американец Джери Форест, който има само 4 загуби на професионалния ренг, обаче демонстрира сериозно самочувствие преди сблъсъка. 
 "Смятам да приключа мача, като го надиграя категорично, за да няма съмнения", заяви той.

Претеглянето показа, че българинът е по-тежък от съперника си. Високият 193 см Пулев закова кантара на 112,7 кг, а Форест тежи 105,7 кг при ръст 185 см.