Кубрат Пулев стана татко на момиченце през 2022 година, а тази година се роди и неговият син – Спартак. Гордият баща споделя, че след раждането на децата му се е променил. Също така Кобрата разкри в интервю пред NOVA и "На Кафе", че скоро ще се завърне на боксовия ринг.

Днешният празник - 6 септември, той отбеляза пред гробницата на княз Александър Батенберг, която се намира в центъра на столицата. Пулев, заяви, че се гордее, че е българин. Кобрата сподели, че това не се дължало на факта, че е постигнал нещо, а защото така е бил „закодиран“, така е бил учен от своите майка и баща.

Допълва, че така трябва да се възпитават и децата. След като е станал баща, се опитва да бъде по-добър и духовно по-силен. Категоричен е, че за да спре да обича България, е необходимо да му сменят главата или сърцето. Споделя, че любовта към родината тръгва от семейството. Предвид времената, в които живеем, допълва, че трябва да сме по-обединени и че всеки един от нас трябва да даде своя принос.

Кубрат Пулев разкри, че към момента няма амбиции да влиза в политиката, а планира да се завърне отново на ринга към края на годината. Все още неговият съперник не е ясен.