Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, разкри, че родния боксьор и Антъни Джошуа имат 3 седмици, за да се разберат за двубоя помежду си. Срещата трябваше да се проведе на 20 юни, на новото бижу на Лондон - "Тотнъм Хотспър Стейдиъм", но пандемията от коронавирус отложи сблъсъка за неопределен период. 

Гоцев призна пред Sky Sports, че вече има няколко варианта за домакин, като в списъка изненадващо присъства името на Хърватия. 

"Дадохме си един месец, за да разгледаме възможностите", заяви Гоцев.

"Еди Хърн преговаря със страни от Средния изток, които са страхотен вариант. Има логика, защото тези държави не бяха толкова засегнати от вируса и ще бъде безопасно. Това е сред основните ни цели - да не поемаме риск относно ничие здраве, няма да правим компромис".

"Желанието на Джошуа бе да се бие у дома, ние го уважаваме, защото той е шампионът все пак. Кубрат ще отиде, за да му срита задн*ка. Няма проблем. За нас няма значение къде ще се проведе битката", завърши мениджърът. 

Изданието допълва, че наскоро Гоцев е провел конферентен видеоразговор с екипа си, Top Rank и Machroom Boxing, за да обсъдят възможностите за провеждане на сблъсъка.