Българският боксьор Кубрат Пулев говори на пресконференция с Махмуд Чар за интересния мач между тях на 7-и декември в София, който е за регулярната титла на световната боксова асоциация. Двамата трябваше да се бият на 30-и март в София, но съперникът на Кобрата получи контузия и двубоят бе насрочен с нова дата.

"Аз приемам хората за хора, а не за богове. По-скоро мога да го съжаля, а не да се обидя. Знам кой съм и какво представлявам, осъзнавам силните и слабите ми страни. Превъзбуден е, трябва да внимава да не прегори. Да не му се доповръща, да не го заболят ребрата, да не мисли къде е вратата, защото такава няма. Единственият, който ще може да му помогне, е съдията. Аз съм готов и съм подготвен на едно добро ниво. Имаме една прекрасна програма, която да изпълня и се надявам да нямам никакви контузии. Ще излеза една опитна и усъвършенствана опитна бойна машина срещу него", заяви родният боксьор.

"Махмуд Чар е извън топ 20. Съжалявам, ако се обижда, това е моето мнение. Няма да има сигурна нужда от реванш, той самият няма да иска. Ще го направя безпомощен. Чисора не иска вече да играем, тъй като едва издържа 12-ия рунд. Нямам търпение да дойде 7-и декември и ще е жалко безпомощен. Ще му дадем шанс да приключи и с победа срещу някой друг българин своята кариера, да го погалят и да е доволен. Дори и да загубиш, ще ти дам добър урок и ще останем добри приятели", добави Кубрат Пулев