Мениджърът на Кубрат Пулев, Ивайло Гоцев коментира създалата се ситуация, след като българският боксьор целуна репортерката Джени Суши, а тя ще си търси правата срещу тази проява на спортиста. Спортната комисия в Калифорния спря временно правата на Пулев, като до следващото заседание, което ще се проведе на 14 май трябва да направи подробно разследване относно целувката.

"Това не е окончателно решение, това е административна акция, при положение, че има факти от едната страна, без ние да сме дали нашите, от наша страна, те са взели мерки, които са временни, които ще бъдат изслушани на 14 май, ние ще предоставим факти, които ще оборят позицията на другата страна", коментира Гоцев пред NOVA.

"Има адвокати, които се занимават с това дело, има факти и картини, които можем да покажем, за да се стигне до истината за самия случай. В случая Кубрат Пулев е жертвата и ние няма да оставим това. нещата така. Те правят всичко, което им е по силите, ние ще им отговорим с факти. Всеки може сам да реши защо го прави, погледнете я, вижте как изглежда, как говори, предизвикателството, което имаше самото интервю, тепърва ще излязат данни и факти, които ще помогнат на хората, които не са решили да решат защо го прави това".

"Тя в момента създава едно дело, в което тя ще бъде потърпевша, ако наистина излезе всичко наяве, и както се докаже кой от къде е, кой какво има, така че ще видим. Ако е честно дело, ако е правилно дело, няма как да не спечелим 100 %", добави Гоцев.

"На този етап не мога да ви дам факти, защото има адвокати, които се занимават с това. Съжалявам, че това е причината, за която всички се интересуват, може би трябваше да има един голям дебат за победата на Кубрат, която той постигна на американска земя, показа българския дух и показа кой е той. Тепърва ще имаме ситуации и срещи, в които той ще показва повече от себе си като спортист, като човек. Говорим непрекъснато с него, той е спокоен, ние сме спокойни, защото знаем самата истина, която ще надделее рано или късно. Той е спортист и човек, който мисли и има виждане, който работи за всички нас, за България, беше уникален в срещите с ESPN, не само на ринга, всяко едно негово движение, всяка една негова среща впечатляваше, той е огромен характер с огромно сърце и тепърва ще се види в цял свят, кой е Кубрат Пулев", каза още мениджърът на Кубрат Пулев.

Кубрат Пулев без лиценз в Калифорния, засега временно