Кенширо Тераджи отново оправда своя псевдоним „Невероятно момче“. Двукратният и действащ джуниър шампион на WBA и WBC в категория муха записа четвъртия си пореден нокаут, този в деветия рунд срещу бившия шампион в две дивизии Хеки Бъдлър.  Залп от удари остави южноафриканеца беззащитен покрай въжетата, и рефера Лупе Гарсия спря битката  в 2:19 на деветия рунд от мача в Ariake Arena в Токио днес.

Бъдлър стартира със силен начален рунд, докато той и известният треньор Колин Нейтън се опитаха да използват обикновено бавното начало на Тераджи. Бившият шампион в две дивизии намери точни удари с дясната си ръка, което Тераджи прие добре.

Страхотен двупосочен екшън последва във втори рунд. Тераджи се настани в стабилна офанзива и съставяше комбинации. Дясно кроше отпрати назад главата на Бъдлър, който се върна със собствен прав удар. Тераджи нанесе леви крошета и остър удар в тялото, докато Бъдлър направи всичко възможно, за да поддържа темпото и да нанесе собствени мощни удари.

Японецът Тераджи се ангажира с удари по тялото, която видя как Бъдлър показва първите признаци на забавяне в третия рунд. Южноафриканецът запази самообладание и даде всичко от себе си, за да направи нещата неудобни за защитаващия се шампион, който беше с рана  над дясната вежда от сблъсък с глави в началото на петия рунд. Тераджи поднови действието и нанесе стабилен удар, но беше принуден да разчита на брадичката си, когато Бъдлър приземи удар отдясно.

Тераджи се радваше на много по-голям успех в осми рунд. Бъдлър разчиташе повече на движението, тъй като съперника постоянно удряше с дясната си ръка. И двамата боксьори почти изоставиха предишната си идея за удари в тялото, въпреки че Бъдлър завърши рунда с опит за дясно и ляво кроше на долния етаж.

Всяка надежда Бъдлър да обърне хода на събитията беше незабавно изтрита във фаталния девети рунд. Тераджи продължи да атакува и Бъдлър вече не успя да се защити. Дясната ръка на японеца попадна в съперника, преди реферът да скочи, за да спаси Бъдлър от още поражения – технически нокаут.

Тераджи се подобри до 22-1 (14 нокаута) и сега е 13-1 (9 нокаута~ в битки за големи титли, обхващащи две шампионски властвания. Победата беше четвъртата му поредна, откакто си върна титлата на WBC с нокаут в третия рунд  срещу сънародника Масамичи Ябуки миналия март.  Бъдлър падна до 35-5 (11 нокаута) в неуспешен опит да стане трикратен шампион в две теглови категории.

Бившият шампион на WBA в категория сламка и WBA/IBF в категория муха заслужи тази битка за титлата с победа в дванадесет рунда над бившия носител на титлата на WBO Елвин Сото в техния елиминатор за титлата на WBC на 25 юни в Мексико Сити.