Британският промоутър Еди Хърн коментира в интервю, че шампионът във версия WBC Тайсън Фюри е поканен на двубоя между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, който ще се проведе в Лондон на 12 декември.

"Мисля, че той трябва да присъства на мача, ако той иска да се боксира с Джошуа, то трябва да е в залата, за да гледа и да си създаде мнение за предстоящия мач. Той може да пристигне директно на мача на чаша чай", коментира Хърн.

"Първо Джошуа трябва да победи Пулев, никакви мисли около обединение на поясите до победата над Пулев. Искаме този двубой между Фюри и Джошуа да се проведе, но всичко по реда си. Видяхме как Джошуа загуби от Руис, когато ние говорехме за мач с Уайлдър. Това е всичко. Последното препятствие е Кубрат Пулев, на 12 декември", добави той.

"Антъни знае, че след победата може да се боксира за всички пояси и идеята е отлична, но това ще е труден мач. Пулев е сериозен боксьор, той тренира много здраво. Има само 1 поражение от Кличко преди доста години. Технически е много добър, със страхотен удар. Джошуа трябва да го нокаутира, ще видите най-добро олице на Джошуа срещу Пулев", добави още промоутърът.