Еди Хърн, агентът на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа, заяви, че британецът ще унищожи Кубрат Пулев. Българският боксьор ще се бие срещу британеца на 12 декември в Лондон.

„Отидох да се видя с Джошуа вчера, той изглеждаше невероятно. Той се движи много добре. Знаем, че е довел няколко нови треньори в своя лагер. Обаче Роб Маккракън все още е главен треньор. Антъни Джошуа се учи. Той удря много рязко, много бързо и много силно. Струва ми се, че ще бъде тежка битка срещу Кубрат Пулев. Но също така мисля, че той напълно ще го унищожи“, заяви Хърн пред Sky Sports.

„Мисля, че ще го пречупи, ще го разфасова и ще го накаже. Не искам да му оказвам прекалено голям натиск, но наистина мисля така. AJ винаги ще бъде тих и скромен, но наистина вярвам, след като видях подобрението, което е направил, злобата в ударите му, че ще видите вълнуващо представяне от него.

„Всичко, което трябва да направи, е да победи Кубрат Пулев и наистина вярвам, че ще го направи в брилянтен стил и ще докаже на всички, че е най-добрият боксьор от тежка категория в света“, каза още промоутърът Хърн.