Хюи Фюри победи Мариуш Вах в боксовата галавечер в „Уембли Арена“. Британецът показа качествата си и се наложи безкомпромисно над полския ветеран.

lap.bg
26 снимки

Хюи Фюри стартира агресивно и пое инициативата от самото начало на двубоя. В четвъртия рунд полският ветеран бе разклатен и бе на път да падне в нокдаун, но успя да се задържа на крака. Мариуш Вах показа опита си и успя да влезе в клинч с британеца, като при разминаването двамата си сблъскаха главите и на Фюри се отвори аркада над лявото око.

Въпреки аркадата британецът продължи да диктува темпото и да нанася тежки удари върху Вах. Двубоят можеше да бъде прекратен заради стичащата се кръв по лицето на Фюри, но съдията реши мачът да продължи.

Братовчедът на Тайсън Фюри започна да държи дистанция от Мариуш Вах и се стремеше да пласира точни удари в тялото на поляка. Ветеранът опита да атакува, но британецът продължи да държи контрола на двубоя.

Мариуш Вах трябваше да търси нокаут в заключителните рундове на мача, но Хюи Фюри продължи да нанася точни удари в тялото на поляка и британецът триумфира в битката.