Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри може да се върне на ринга в мач за обединяване на поясите срещу колосалните 100 милиона паунда.

Такива слухове тръгнаха ден, след като Циганския крал обяви оттеглянето си след грандиозната си победа над Дилиън Уайт пред 94 000 зрители на „Уембли“.

Цифрата от 100 милиона паунда дойде, след като съпругата на Тайсън – Парис, намекна, че мъжът ѝ „може“ да бъде изкушен обратно на ринга. Тя бе чута да казва „Няма шанс“, когато боксьорът обяви, че окачва ръкавиците си.

Gulliver/GettyImages
56 снимки

В неделната сутрин, няколко часа след грандиозния нокаут на „Уембли“, 33-годишният Тайсън заведе съпругата си и няколко свои приятели на закуска в кънтри клуб The Three Horseshoes в Лечмор Хийт, Хъртс. И изглежда, за да покаже, че държи да остане във форма, Фюри си поръча нискокалорична бира, както и палачинки, бекон и плодове, видя „Сън“.

Естествено, преди да влезе в пъба, той бе посрещнат от фенове, с които се снима и дори подържа малко бебе в ръцете си. Ден преди срещата с Уайт британските таблоиди писаха, че Циганския крал, който вече има 5 деца, може да увеличи семейството си, след като се усъмниха, че Парис отново е бременна. На мача обаче тя се появи с ослепителен бял тоалет и изглежда разсея слуховете.

Компания на Тайсън по време на шампионската му закуска в Three Horseshoes правеха брат му Томи и неговата приятелка Моли-Мей Хейг.

Мениджърът на заведението пък призна пред „Сън“: „Всъщност ние не сервираме закуска, но очевидно главният ни готвач беше щастлив да го направи за Тайсън и семейството му“.

telegraph.bg