Тайсън Фюри е убеден, че ще нокаутира Дионтей Уайлдър в предстоящото зрелище-реванш между двамата, която ще се проведе в Лас Вегас. Двамата боксьори ще се бият отново, 14 месеца след техния първи мач, който завърши при равенство.

Тогава Фюри повали на дваж пъти шампионът на WBC, но в крайна сметка реферите отсъдиха реми. „Дионтей още го боли главата от ударите ми в последния мач, но аз нямах силата да го довърша. Този път аз ще го бия, докато не падне и не може да стане. Ще го приспя във втория рунд. Играх покер и ми се паднаха две двойки. Ще те просна на втория рунд – 100%”, каза Фюри на пресконференция между двамата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Fury’s have landed in LA, for a day of media,

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on

„Сега ще се случи това, което не стана миналия път. Ще взема колана ти, а също така ще продължа с шампионските победи. Ако той поиска реванш пак, няма проблем. Ще го бия веднъж, ще го бия втори път, ще го бия три пъти поред”, продължи с огнените нападки Фюри.

31-годишният Фюри назначи Джейвън Хил за свой треньор, който е братовчед на Емануел Стюарт, след като се раздели с Бен Дейвисън. „Взех Хил, защото е брилянтен треньор за нокаути. Това е планът. Ако не гледах към нокаут, то щях да запазя работата си с Дейвисън. Искам да постигна нокаут №21 в кариерата ми, това е в сърцето ми”, коментира Циганския крал.