Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър минаха през кантара тази нощ. Двамата отново ще се изправят на ринга един срещу друг в неделя в Лас Вегас. Както е известно, първата битка помежду им не излъчи победител. Сега те бяха претеглени преди реванша. Оказа се, че след 15 месеца и двамата са по-тежки в сравнение с първия мач.

Британецът ще има предимство в теглото. Кантарът показа, че той тежи 123,8 килограма. Това е със 7,4 килограма повече в сравнение с първата среща.

В същото време Уайлдър тежи 104,7 килограма преди утрешния двубой, което е с 8,3 килограма повече в сравнение с първия мач.

Фюри ще е с почти 20 килограма по-тежък от своя съперник на ринга в неделя. Това обаче изглежда не притеснява Уайлдър.


“Това няма кой знае какво значение в мачовете при най-тежките. Винаги ми се е налагало да се бия с по-големи от мен, а неговото тегло само ще го направи по-бавен. Дайте го насам! Както вече казах, няма дори да мигна!”, отсече Уайлдър.

 

"Теглото ми не е проблем. Това са 123 килограма чисто британско говеждо!”, отвърна Фюри.

Двамата бяха разделени при претеглянето заради сблъсъците помежду им по време на официалната пресконференция. Макар да бяха на няколко крачки един от друг, те отново си размениха остри закани, обиди и средни пръсти, с което още повече нажежиха атмосферата преди утрешния сблъсък.

Ленъкс Луис отсвири Джошуа: Уайлдър и Фюри са най-добрите

Мачът на годината: Дионтей Уайлдър срещу Тайсън Фюри

Разминават Уайлдър и Фюри на кантара, за да няма бой