Тайсън Фюри може да се изправи отново срещу Дерек Чисора, след като преговорите с Антъни Джошуа пропаднаха. Фюри наскоро разкри, че завръщането му в бокса се подготвя за 3 декември в Кардиф с предстояща битка, за която все още се търси съперник. Сега „Sun“ пише, че сега той устно се е съгласил да се бие с Чисора още веднъж, за да завърши тяхната трилогия.

Фюри предложи на Джошуа финансово разделение 60/40 в негова полза, но промоутърите не можаха да постигнат съгласие по условията и така Циганският крал ще трябва да се бори срещу друг боксьор. Евентуален двубой с Александър Усик, който два пъти победи AJ, също беше отложен поне за следващата година.

Фюри предложи да се бие още с Махмуд Чар и Чисора. Последните двама обаче трябва първо да се изправят един срещу друг, за да стигнат до бой с Циганския крал.

Както е известно, Фюри предизвика неочаквано Джошуа през месец септември, което доведе до тежки, но искрени разговори за Битката за Британия. Въпреки че двата лагера се оттеглиха от масата за преговори миналата седмица, промоутърът на Ей Джей каза, че Чисора преговаря с Фюри. Той пък ще изчака Усик, като приветства Чисора обратно на ринга.

35-годишният Усик потвърди, че е готов да се завърне през следващата година за това, което би било безспорен решаващ бой за осигуряването на всички четири колана в тежка категория.