Майк Тайсън е легенда в света на бокса и се смята за един от най-великите в тежка категория, които някога са се състезавали в спорта. Той е специален гост на битката между Джейк Пол и Томи Фюри в Саудитска арабия. Там е и цялата фамилия Фюри, начело с брата на Томи – Тайсън и баща им Джон.

По-рано вчера татко Фюри, разкри пред "Гардиън" защо сина му Тайсън, който е роден преждевременно, е получил името си.

"Беше 1988 г., Майк Тайсън беше на върха си като световен шампион в тежка категория и затова казах: "Нека го наречем Тайсън". Лекарите просто ме погледнаха и се усмихнаха. Железния Майк.

Във видео, споделено от iFL TV, на което Джон Фюри и Майк Тайсън се прегръщат, Фюри казва: "Ето го, моят основен човек. Това е той, човекът, на когото кръстих сина си. Най-добрият в тежка категория на своята епоха, най-добрият мъж, който някога се е раждал. Майк Тайсън".

"Синът ви изведе титлата на следващо ниво", отговори Майк Тайсън, а татко Фюри допълни: "Той няма да остави името ви да пропадне, Майк".

Железния допълни: "Благодаря ви и оценявам това. Не исках да го казвам публично, но за мен е чест. Благодаря ви, наистина".