Промоутърът на детронирания световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа – Еди Хърн, не остана никак доволен след загубата на 31-годишния англичанин от украинеца Олександър Усик.

Gulliver/GettyImages
90 снимки

„Унищожително поражение. Усик е много здрав, има страхотни крака, отправи много удари. Той вероятно беше малко по-агресивен, отколкото се очакваше“, заяви Хърн след двубоя.

„Това беше тежко поражение. Антъни беше победен от по-добрия тази вечер. Ще бъде наистина трудно, защото увереността на Усик ще бъде висока, но когато стигнете до нивото на Антъни Джошуа, както видяхме след поражението от Руиз, няма 10-рундови битки и загрявки. Той (Джошуа) иска обратно в огъня и ще иска да се върне направо в този реванш. Той  ще бъде аутсайдер в реванша след тази вечер“, продължи промоутърът.

БГНЕС
46 снимки

„Това беше тежка битка, изтощителна битка. Той не говори така, както бихте очаквали. Той е опустошен. Вече говори отново за тренировки. Поздравления за Олександър Усик. Какъв боец. Той направи страхотно представяне тази вечер и по-добрият победи“, завърши Хърн.