Мениджърът на Антъни Джошуа се изказа ласкаво за Кубрат пулев преди сблъсъка на 12 декември в Лондон. Британецът даде интервю за DAZN, в което засипа с похвали българския боксьор.

18 снимки

„Ей Джей е по-фокусиран отвсякога. Мачът с Пулев е много добър по няколко причини. Кубрат със сигурност е боксьор от Топ 10 на света, като може да се спори дали не е и в Топ 5. Има една загуба от Владимир Кличко, той е опасен, има сила в ръцете, ръстов боксьор, технически солиден. Не ми е минавало през ума, че трябва да пренебрегнем този мач. Пулев е задължителен претендент, активен е, а ние трябва да продължим да се развиваме. Ако не можем да победим Кубрат Пулев, значи не можем да победим Тайсъм Фюри, толкова е просто. Не може да се криеш от противниците си и да премерваш риска. Ей Джей има нужда от този мач, а Кубрат Пулев заслужава уважение. Той е опасен, но Антъни трябва да премине през него“, заяви Хърн.

„Не може да подценяваме такъв противник. Ако Ей Джей бе нокаутирал Анди Руис в рамките на три рунда, сега никой нямаше да дава щанс на Кубрат Пулев. Но това не се случи. Видяхме какво стана в „Медисън Скуеър Гардън“. Така че въпросителната остава – дали е било подценяване, лоша подготовка, малшанс или просто всеки е победим в тежка категория? Има и нещо друго – Ей Джей не получава заслуженото уважение. С кого са се били Фюри и Уайлдър? За Тайсън това са Кличко и Уайлдър, а за Дионтей – Фюри и Луис Ортис. Ей Джей се би с Дилиън Уайт, Доминик Бризийл, Владимир Кличко, Джоузеф паркър, Карлос Такам, Александър Поветкин и Анди Руис, а сега и Кубрат Пулев – няма лесен мач“, добави още той.