Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа разкри, че в реванша с Александър Усик ще бъде по-агресивен и ще търси нокаут. В първия мач между двамата през септември двамата направиха тактически двубой, в който украинецът доминираше и спечели с единодушно решение на съдиите.

„Планът ми в първия мач беше да се бием 12 рунда, защото си мислех, че мога да го надиграя. Той обаче спечели два рунда повече от мен и стана шампион. Сега целта ми ще е да го нокаутирам“, коментира британецът.

БГНЕС
46 снимки

„Целта на бокса е да удариш съперника и да не позволиш да те удрят. Но моят стил не е да се крия. Моят стил е да се бия отблизо и да направя живота на съперника ми труден. Това ще е планът ми за реванша“, допълни Ей Джей.

Към момента все още няма определена дата за втория мач между Джошуа и Усик, като реваншът се забави, тъй като украинецът се завърна в родината си в началото на военната инвазия на Русия и започна по-късно подготвителен лагер. Очаква се мачът да бъде насрочен за края на юли, а като евентуални локации се обсъждат Лондон и Саудитска Арабия.