Антъни Джошуа залага на Дионтей Уайлдър в трилогията срещу Тайсън Фюри. Ей Джей вярва, че „Бронзовият бомбардировач“ ще вземе реванш срещу световния шампион на WBC на 9-ти октомври.

На въпроса кой смята, че ще спечели предстоящия трети двубой между американеца и британеца, Джошуа заяви: “Не знам, не ме интересува кой знае колко много. Но тъй като ме питате, ще посоча Уайлдър, защото той изглежда обсебен, сякаш иска победата на всяка цена. Фокусираният човек е опасен човек, а той е фокусиран до краен предел. Уайлдър може да победи с решение. Всъщност, не… трябва да е с нокаут. Единият от тях ще нокаутира другия”.

Тази събота световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO ще защитава поясите си срещу Олександър Усик. Антъни беше близо до подписването на договор с Тайсън Фюри това лято, преди независим арибтражен съд да задължи „Циганския крал“ да се бие с американския нокаутьор.

Британските фенове мечтаят да видят битка между Фюри и Джошуа на ринга, Ей Джей твърди, че е готов да се изправи срещу всеки боксьор в тежка категория.

“Имам клауза за реванш (срещу Усик), ако се случи най-лошото. Ако победя обаче, съм готов да се бия с всеки един от тях. Ако Фюри спечели и предпочете друг съперник, защото той каза, че иска първо да се бие с Дилиън Уайт или Дерек Чисора, тогава ще се бия с Уайлдър. Честно казано, няма проблем да предизвикам всеки боец в тежка категория”, заяви Джошуа.