Световният шампион на три от четирите боксови федерации Антъни Джошуа е стопил част от мускулатурата си през последната половин година в подготовката си за следващата голяма битка - тази в събота вечер срещу Олександър Усик на стадиона на Тотнъм в Лондон.Изглежда от щаба на британеца се стремят и към максимално ниско тегло за Джошуа в битката с бившия обединен шампион при полутежките. За тази трансформация говорят разпространени снимки в социалните мрежи от март месец и от особено от последните дни.

 

 

 

 

Една от големите критики към Джошуа при загубата му от Анди Руис-младши беше именно за големите му мускули, които са забавили движенията и рефлексите му. Много специалисти смятаха въпросните мускули на Джошуа за напълно излишни за бокс на най-високо ниво. Британският Световен шампион често беше осмиван и наричан културист.Ей Джей си взе бележка за реванша и очевидно продължава да внимава за оптималната си кондиция преди дългоочакваната битка с бившия абсолютен шампион в полутежка категория.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.