Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа изрази надежда да се бие с настоящия първенец в дивизията Тайсън Фюри през втората половина на следващата година. Двамата бяха близо до мач през есента, но преговорите пропаднаха и в крайна сметка Фюри ще се изправи срещу Дерек Чисора на 3-ти декември.

„От моя страна, бих искал да имам тази възможност, защото колкото повече отлагаме, не е добре за никого. Така че, да, бих искал да има такъв мач. Желая му късмет в следващия мач. Ако спечели, предполагам, че ще се бие за абсолютен световен шампион, а пък аз ще имам мач с друг боксьор. След това, ако и двамата спечелим, можем да мислим за мач помежду ни“, коментира Джошуа, който загуби два поредни мача от украинеца Олександър Усик.

БТА / BTA
29 снимки

Ей Джей предупреди сънародника си, че не трябва да подценява Чисора в предстоящия сблъсък, въпреки че вече го е побеждавал два пъти.

„Това не е лесна задача, не е просто поредния ден в офиса. Говорим за мач за титлата в тежка категория. Хората може да си мислят, че ще му бъде лесно, защото той е номер 1 в дивизията, но той трябва да подходи много сериозно към мача. Желая успех и на двамата“, допълни Джошуа пред „ID Boxing“.