Бившият световен шампион Антъни Джошуа заяви, че очаква един ден да се изправи срещу първенеца в категорията Тайсън Фюри, въпреки че двамата не успяха да се разберат за мач в края на годината. Фюри изпрати оферта на Джошуа през септември, но в крайна сметка преговорите пропаднаха, а Циганския крал организира трети мач с Дерек Чисора на 3-ти декември.

Впоследствие Фюри заяви, че никога няма да се бие с Джошуа, но според Ей Джей те ще се качат на ринга в определен момент.

Gulliver/GettyImages
48 снимки

„Последният пич, срещу когото трябваше да се бия, е добър партньор за танци. Той се справя много добре със социалните мрежи. Мисля, че далеч от медиите ще свършим добра работа. Ще се случи, ние сме едно поколение. Той определено е боец”, каза Джошуа по отношение на Фюри.

“Последният ми мач ме смаза, толкова много очаквах от него, както и британските фенове. Близките ми казаха, че от психическа гледна точка имам нужда от почивка. Физически съм готов, аз съм воин, обичам този спорт”, призна британецът относно втората си поредна загуба от Усик.